Keretek
Bejelentkezés módja
Az első konzultációra a bejelentkezés történhet e-mailben vagy telefonon. A közös munka megkezdéséhez segítséget jelent, ha a bejelentkezéskor ismerteti életkorát, lakóhelyét, valamint hogy milyen területen szeretne változást elérni.

Időtartam
Az egyéni konzultációk időtartama 50 perc. A találkozások előre egyeztetett időpontban, heti rendszerességgel zajlanak. Az első 1-3 alkalom ad lehetőséget a célok tisztázására, majd közösen döntünk arról, hogy elköteleződünk-e közös munka iránt. A teljes folyamat időtartama a folyamat jellege és a célok függvényében alakulhat.

Helyszín
A hozzám fordulókat a következő helyszínen fogadom személyesen:
A járványügyi helyzetre tekintettel, vagy amennyiben a személyes találkozás földrajzi vagy időgazdálkodási okokból nem megvalósítható, lehetősége van online (Skype, Google Meet) tanácsadásra is időpontot kérni.

Fizetési módok
Az első konzultáción a fizetés készpénzzel történik, majd egyéni megbeszélés alapján készpénzes illetve banki előre utalásos fizetés is lehetséges. Online tanácsadás esetén a fizetés átutalással történik.  Az átutalásnak az ülés előtt 48 órával be kell érkeznie.

Kedvezmény
Nappali képzésben tanuló öneltartó diákok, álláskeresők, nyugdíjasok, kismamák kedvezményes díjjal vehetnek részt az egyéni és csoportos alkalmakon. Egyéni elbírálás alapján egyéb indokkal is igénybe vehető kedvezmény, amennyiben írásban jelzi az erre vonatkozó igényét.

Lemondási feltételek
Az előzetesen megbeszélt időpontot 48 órát megelőzően van lehetőség díjmentesen lemondani vagy módosítani. A 48 órán belül lemondott alkalom megtartott ülésnek minősül, ennek megfelelően fizetési kötelezettséggel is jár.

Árak
A szolgáltatások árairól ide kattintva tájékozódhat. 
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.